Konfigurer appen Microsoft Authenticator

Appen Microsoft Authenticator hjælper med at forhindre uautoriseret adgang til din e -mailkonto. Når du logger ind, bekræfter appen, at det virkelig er dig, og sørger for, at dine vigtige oplysninger forbliver sikre. Tilføj Authenticator -appen på op til 5 enheder.

Trin 1: Åbn Authenticator -appen

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du installere Microsoft Authenticator -appen til iOS eller Android .
    Bemærk: Hvis din enhed ikke understøtter Apple App Store eller Google Play Store, skal du åbne din app store og søge efter "Microsoft Authenticator".
    Microsoft Authenticator
  2. Åbn Microsoft Authenticator -appen.
  3. Hvis du ser en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du vælge Jeg accepterer .
  4. Du skal muligvis vælge Tilføj konto og derefter Arbejds- eller skolekonto . Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.
  5. Vælg Scan en QR -kode (lad appen tage et billede på dette tidspunkt).

Trin 2: Scan QR -koden

1. Gå til siden med oplysninger om sikkerhed.
    • Hvis du ikke kan logge på, skal du vælge Næste . Fortsæt derefter til næste trin.
      Flere oplysninger påkrævet
    • Hvis du kan logge på, skal du vælge Tilføj metode . Vælg Godkenderapp fra listen, og vælg derefter Tilføj .
      Tilføj app Authenticator
  2. Under Start med at hente appen skal du vælge Næste .
    Download nu
  3. Under Konfigurer din konto skal du vælge Næste .
    Konfigurer din konto
  4. Brug din mobile enheds kamera til at scanne QR -koden, og vælg derefter Næste .
  5. Bemærk: Du kan indtaste koden uden at bruge en QR -scanner ved at vælge Kan ikke scanne billede . Fra appen nederst på skærmen skal du vælge Eller indtast kode manuelt . Indtast koden og URL'en, og vælg derefter Udfør .
    Scan QR -kode
  6. Appen beder dig om at godkende login. Når meddelelsen er godkendt, skal du vælge Næste .
    Meddelelse godkendt

Trin 3: Tilføj et telefonnummer

Du skal muligvis indtaste dit telefonnummer, hvis det ikke allerede er tilføjet som logonmetode.

1. Indtast et telefonnummer, vælg Send mig en kode eller Ring til mig , og vælg Næste .
    Indtast telefonnummer
  2. Indtast koden, og vælg Næste .
  3. Når din telefon er bekræftet, skal du vælge Næste .
  4. Du får vist en succesmeddelelse. Vælg Færdig .
    Succes!

Din e -mailkonto vises under Authenticator i appen, og Microsoft Authenticator vises på siden Sikkerhedsoplysninger . Nu er du klar til at bruge godkendelsesappen til at bekræfte din identitet, når du logger på eller konfigurerer e -mail .

Bemærk: Funktionen adgangskode i Authenticator -appen er ikke tilgængelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -konti.