Konfigurer appen Microsoft Authenticator

Appen Microsoft Authenticator forhindrer uautoriseret adgang til din e -mailkonto. Når du logger ind, bekræfter appen, at det virkelig er dig, så dine vigtige oplysninger forbliver sikre. Du kan tilføje Authenticator -appen på op til fem enheder.

Trin 1: Åbn Authenticator -appen

1. Installer og åbn Microsoft Authenticator til Android eller iOS.
    Microsoft Authenticator
  2. Hvis du ser en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du vælge Jeg accepterer .
  3. Du skal muligvis vælge Tilføj konto og derefter Arbejds- eller skolekonto . Ellers fortsætter du til næste trin.
  4. Vælg Scan en QR -kode (lad appen tage et billede på dette tidspunkt).

Trin 2: Scan QR -koden

1. Gå til siden med oplysninger om sikkerhed.
    • Hvis du ikke kan logge på, skal du vælge Næste . Fortsæt derefter til næste trin.
      Flere oplysninger påkrævet
    • Hvis du kan logge på, skal du vælge Tilføj metode . Vælg Godkenderapp på listen, og vælg derefter Tilføj .
      Tilføj app Godkendelsesprogram
  2. Under Start med at hente appen skal du vælge Næste .
    Download nu
  3. Under Konfigurer din konto skal du vælge Næste .
    Konfigurer din konto
  4. Brug din mobile enheds kamera til at scanne QR -koden. Vælg derefter Næste .
  5. Bemærk: Du kan indtaste koden uden at bruge en QR -scanner ved at vælge Kan ikke scanne billede . Fra appen nederst på skærmen skal du vælge Eller indtast kode manuelt , indtaste koden og URL'en og vælge Udfør .

Scan QR -kode
  6. Appen beder dig om at godkende login. Når meddelelsen er godkendt, skal du vælge Næste .
    Meddelelse godkendt

Trin 3: Tilføj et telefonnummer

Du bliver muligvis bedt om at tilføje dit telefonnummer, hvis det ikke allerede er en logonmetode.

1. Indtast et telefonnummer, og vælg Send en kode til mig, eller Ring til mig . Vælg derefter Næste .
    Indtast telefonnummer
  2. Indtast koden, og vælg Næste .
  3. Når din telefon er bekræftet, skal du vælge Næste .
  4. Du får vist en meddelelse om succes. Vælg Færdig .
    Succes!

Din e -mailkonto vises under Authenticator i appen, og Microsoft Authenticator vises på siden Sikkerhedsoplysninger . Nu er du klar til at bruge godkendelsesappen til at bekræfte din identitet, når du logger på eller konfigurerer e -mail .

Bemærk: Adgangskode -funktionen i Authenticator -appen er ikke tilgængelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -konti.