Konfigurer Assistent til overflytning af Outlook (Windows)

Hvis du overflytter din e-mail og bruger Outlook 2010 eller senere på Windows, kan du installere værktøjet Assistent til overflytning af Outlook, som kan sørge for en mere problemfri overflytning. Det konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny Office 365-profil og flytter lokale data. (Hvad er Assistent til overflytning af Outlook?)

Når du har startet overflytningen, modtager du en e-mail, som beder om din tilladelse til at få adgang til din konto, så overflytningen kan gennemføres.

1. Fra din bekræftelsesmail klikker du på Start for at bekræfte din tilladelse til at fortsætte. Dette åbner siden Assistent til overflytning af Outlook.
  2. I rækken Windows-pc: klikker du på Download til Windows-pc.
  3. Når Assistent til overflytning af Outlook er installeret, åbner du programmet og klikke på Lad os komme i gang.
  4. Angiv e-mailadresse, adgangskode og vælg Næste punkt.
  5. Vælg Minimér, og Assistent til overflytning af Outlook gennemfører opgaven og kører i baggrunden, til flytningen er gennemført. Du kan stadig bruge din e-mail som sædvanligt, mens programmet kører.

Når overflytningen er færdig, modtager du en bekræftelsese-mail med vejledning til de næste punkter.

Relaterede punkter