Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer Assistent til overflytning af Outlook (Windows)

Hvis du Når du migrerer din e -mail og bruger Outlook 2010 eller nyere på Windows, kan du installere Outlook Migration Assistant for at hjælpe din overgang til at gå mere problemfrit. Det konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny Microsoft 365 -profil og flytter dine lokale data.

Når du har startet overflytningen, modtager du en e-mail, som beder om din tilladelse til at få adgang til din konto, så overflytningen kan gennemføres.

1. Fra din bekræftelsesmail skal du vælge Start for at bekræfte, at vi har din tilladelse til at fortsætte. Dette åbner Assistent til overflytning af Outlook.
  2. Vælg Download til Windows -pc .
  3. Når Outlook Migration Assistant er installeret, skal du åbne programmet og vælge OK, Lad os komme i gang .
  4. Indtast din e -mailadresse og adgangskode , og vælg Næste trin .
  5. Vælg Minimer . Assistent til overflytning af Outlook fuldfører sin opgave og kører i baggrunden, indtil flytningen er gennemført. Du kan fortsætte med at bruge din e -mail som normalt, mens programmet kører.

Når overflytningen er færdig, modtager du en bekræftelsese-mail med vejledning til de næste punkter.

Relaterede punkter