Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer automatiske sikkerhedskopier af database

Hvis dit CMS (WordPress, Joomla, DNN) slukkes af en eller anden grund, kan det fjerne din hjemmeside. Dette kan resultere i tabte indtægter og en lang tid at rette op på. Selvom vi alle ved, er det vigtigt at sikkerhedskopiere ofte, men det kan være vanskeligt at sikkerhedskopiere en database, som er i brug. Lad vores GoDaddy -eksperter bruge scripts og Cron til at planlægge automatiske serversikkerhedskopier, så du kan få ro i sindet.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

Detaljer om scripts til databasebackup

Bemærk: Denne tjeneste er allerede inkluderet for fuldt administrerede servere.

Du kan få yderligere oplysninger om denne tjeneste i Eksperttjenester - Database -sikkerhedskopiscript

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .