Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer betaling for onlineaftaler

Nu hvor du har tilføjet et afsnit om onlineaftaler til dit site og tilføjet tjenester til online -aftale, skal du bruge en måde at acceptere betalinger på. Accepter fuld betaling eller et depositum online via din hjemmeside med Square eller PayPal, eller modtag offlinebetalinger med personlig betaling eller en faktura.

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg Betalinger i menuen under Aftaler. Hvis du er i dit website -editor, skal du vælge knappen Eksempel i øverste højre hjørne for at vende tilbage til dashboard -visningen.
    Fra dashboardet skal du gå til Aftaler og derefter Betalinger.
  4. Vælg en betalingsmulighed:
    • Online: Vælg Kræv fuld betaling, når du booker online, eller Kræv depositum, når du booker online, og angiv et depositum, og vælg derefter Gem . Gå til trin 5 for at tilføje din online betalingsmulighed.
    • Offline: Vælg Betal personligt, eller send en faktura , og vælg Gem . Det er ikke nødvendigt at tilføje en betalingsmetode, og du kan gå til trin 6 for at gemme og udgive dit website.
  5. Vælg Opret forbindelse for den betalingsmetode, du vil tilføje først. Når vinduet Betalingsindstillinger vises igen, kan du tilføje den anden betalingsmetode.
    • Square: Connect fører dig til siden Square, hvor du enten kan logge på eller tilmelde dig en ny konto.
    • PayPal: Connect åbner en pop op -skærm, hvor du indtaster din e -mailadresse og logger på. Hvis du opretter en ny konto, skal du indtaste din e -mail. Efter din første betaling sender PayPal dig en e -mail med instruktioner i, hvordan du konfigurerer din konto.
  6. Brug Dashboard -navigationen til at gå tilbage til din hjemmeside og vælg Udgiv dit site .

Bemærk: Dine aftaler kan ikke acceptere betaling, før du udgiver dit website med de nye ændringer.