Konfigurer betaling for onlineaftaler

Nu hvor du har tilføjet tjenester (begivenheder og aftaler) og tilføjet et afsnit om onlineaftaler til dit site, skal du bruge en måde at acceptere betalinger på.

Accepter fulde eller delvise onlinebetalinger via GoDaddy Payments, Square eller PayPal.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Betalinger vælge Metoder.
  4. Vælg Opret forbindelse for den ene betalingsmetode, som du vil tilføje til kredit-/betalingskort, og hvis du vil acceptere PayPal -betalinger.
  5. Bemærk: Hvis du tilmelder dig PayPal, modtager du en e -mail med instruktioner i, hvordan du konfigurerer din konto efter din første betaling.

6. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram og udgive dit website .
  7. Bemærk: Dine aftaler kan ikke acceptere betaling, før du udgiver dit website med de nye ændringer.

Relaterede trin

• Disse trin til opsætning af betaling for aftaler er de samme trin til opsætning af betalinger til din webshop . Ingen yderligere handling er nødvendig.
  • Offline betalingsmetoder er tilgængelige for online -aftaler, der er ikke behov for ekstra handling, hvis du vil sende nogen en faktura eller lade dem betale dig personligt. Du skal dog tilføje offline betalingsmuligheder til din webshop.
  • Du kan også få betalt ved at tilføje en PayPal -knap (op til 15 pr. Website).