Hjemmesideprogram Hjælp

Konfigurer digitale gavekort i Square

Konfigurer et link til et Square-e-gavekort, og indlejr det, så alle, der besøger din hjemmeside, kan købe digitale gavekort hos dig. Et gavekort kan hjælpe dig med at øge omsætningen, interagere med nuværende kunder eller skaffe nye. Det er gratis at konfigurere og sælge e-gavekort online (selvom du stadig skal betale et behandlingsgebyr til Square).

Påkrævet: Før du kan konfigurere et link til et Square-gavekort, skal du have en Square-konto.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. I kontrolpanelet skal du vælge Website og derefter Rediger website.
  4. Tilføj et afsnit, og find Gavekort.
  5. Vælg Indstillinger for gavekort i menuen Gavekort.
    Vælg Indstillinger for gavekort i menuen
  6. Gå til din Square-konto på en separat fane eller i et separat vindue, og log på.
  7. Vælg Gavekort i menuen til venstre, og følg anmodningerne. Hvis du har problemer, kan du få hjælp i artiklen med hjælp til Square (du kan også se deres video eller konfigurere i appen) og Squares ofte stillede spørgsmål.
  8. Se efter, om Sælg e-gavekort online er aktiveret på dit Square-dashboard. Kopiér din webadresse til det digitale gavekort på Square-dashboardet.
    Her kan du finde webadressen til dit digitale gavekort i Square
  9. Gå tilbage til din Website Builder-hjemmeside, og indsæt den webadresse, du kopierede fra Square, i feltet Webadresse.
  10. Rediger resten af dine afsnitsindstillinger, og husk at Udgive din hjemmeside, så dine ændringer kan ses.