Konfigurer din e-mailkonto

Nu da du har tilføjet Office 365 fra GoDaddy, er du klar til at konfigurere din e-mailkonto.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet.
  3. Klik på Administrer ved siden af den plan, som du vil bruge.
  4. Klik på Tilføj bruger.
  5. Hvis du har både e-mail-type konti og ikke-e-mail-type konti tilgængelig, vælger du Du har e-mail..., og klikker derefter på Kom godt i gang.
  6. BEMÆRK: Hvis du kun har en tilgængelig type Office 365-konto, vil du springe dette trin over.

7. Vælg det domæne, som du ønsker at konfigurere e-mail for, og klik derefter på Fortsæt.

BEMÆRK: Hvis du kun har et tilgængeligt domæne, vil du springe dette trin over.

• Hvis du allerede har Workspace e-mail med GoDaddy konfigureret for dette domæne, vil du få en meddelelse om Eksisterende e-mail. Klik på Fortsæt og følg disse instruktioner for at skifte dit domænes e-mailservice til Office 365.
    • Hvis du vil konfigurere e-mail på et eksternt domæne, der er registreret med en anden GoDaddy-konto, en anden navneserver, eller et andet firma, vælger du Et domæne, som ikke er i min GoDaddy-konto og indtast det domænenavn, du ønsker at bruge. Vi vil lede dig igennem proceduren med at konfigurere e-mail på et eksternt domæne.
  8. På siden Opret ny e-mailkonto indtaster du følgende felter:
    Felt Hvad man gør
    Brugernavn Indtast et brugernavn. Domænenavnet er allerede oplyst.
    Fornavn og Efternavn Indtast et for- og efternavn.
    Kontotype Vælg den type Office 365-konto, som du ønsker at benytte. Dette valg vises kun, når du har forskellige tilgængelige kontotyper.
    Del kontaktpersoner og filer med Vælg andre domæner, som du ønsker at dele e-mail, kontaktpersoner, kalendere og filer med, eller vælg Del ikke. Dette valg vises kun, når du har andre tilgængelige domæner.
    Administratortilladelser Vælg Ja hvis du ønsker, at denne konto skal have administratortilladelser. Som en bedste praksis bør du konfigurere din første e-mailkonto som en Administrator, således at du kan administrere din konto.
    Adgangskode Vælg Opret med en midlertidig adgangskode for at sende en midlertidig adgangskode til den nye bruger. Brugere har 21 dage til at logge ind på deres Office 365-konto og ændre adgangskoden.
    Alternativ e-mailadresse til underrettelser Indtast den e-mailadresse, hvor den nye bruger vil modtage underrettelser.
  9. Klik på Opret.

Sådan. Du er færdig!

Du vil blive underrettet på den alternative e-mailadresse, som du oplyste, om at "Din Office 365-konto er klar til brug". Klik bare på linket Log ind på e-mailkonto i den pågældende e-mail, for at få adgang til din nye e-mailkonto online! Du kan få yderligere oplysninger i