Konfigurer min Microsoft 365-konto

Bemærk: Hvis du er ny til Microsoft 365 e-mail, kan du følge vores gratis guide. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige e-mailplan, lærer dig at konfigurere din første e-mailadresse og giver dig en oversigt over Microsoft 365s funktioner. Eller hvis du foretrækker det, kan du gennemgå hver artikel i vores serie nedenfor.

Tillykke! Du er nu ejer af en Microsoft 365-konto from GoDaddy. Vi er glade for, at du er her, og vi glæder os til, at du kommer godt i gang.

Med Microsoft 365 synkroniseres dine e-mails og filer på tværs af dine enheder – og når du bruger en e-mailadresse, der matcher dit domænenavn, får du et professionelt indtryk online.

Lad os komme i gang. Vi konfigurerer din konto, så du kan begynde at sende og modtage e-mails.

1: Opret e-mailadresse

Opret din professionelle e-mailadresse (eller -adresser).

2: Log på din e-mail

Log på din Microsoft 365-konto for den første gang.

3: Konfigurer e-mail på mobil eller computer

Få adgang til dine e-mails på tværs af alle dine enheder, såsom telefon, tablet eller computer.

4: Send en e-mail

Så er du klar! Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

• Denne serie er beregnet til første gang, du konfigurerer e-mail. Hvis du allerede har konfigureret en konto med Microsoft 365 fra GoDaddy, kan du oprette en ny bruger i stedet.
  • Har du problemer med din nye e-mail? Se vores fejlfindingsløsninger.