Konfigurer din konto

Når du har købt et hostingabonnement, skal du konfigurere det, før du kan bruge det til at hoste dit website.

Når du konfigurer en delt cPanel værtskonto, ændrer det dit domænenavns DNS-poster. Det betyder, at dit eksisterende website og e-mail-adresser kan holde op med at fungere. Hvis du er i tvivl om, at dette vil kunne ske, skal du kontakte for supportafdeling.

Sådan konfigurerer din hosting-konto.

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Afslut:

Du kan bruge Nyt cPanel brugernavn og Ny cPanel adgangskode til at logge direkte ind på cPanel på http://coolexample.com/cpanel, hvor coolexample.com er dit domænenavn.