Web- og klassisk hosting Hjælp

Konfigurer din konto

Når du har købt et hostingabonnement, skal du konfigurere det, før du kan bruge det til at hoste dit website.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Vælg eller skriv domænenavnet, som du ønsker at bruge.
  5. Klik på Upload din website.
  6. Hvis dit domænenavn ikke er registreret her, vælger du dine overførselsmuligheder.
  7. Hvis dit domænenavn ikke peger mod vores DNS-servere, skal du løse problemet eller springe dette trin over.