Konfigurer dine sikkerhedskopier

Når du har konfigureret din konto, kan du få brug for at konfigurere dine sikkerhedskopier for at arbejde korrekt med dit website.

Bemærk: Hvis dit website er hostet med GoDaddy på en cPanel-hosting-konto, klarer vi dette for dig.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. På dashboardet for hjemmeside-sikkerhed skal du klikke på Sikkerhedskopier.
  3. Ved siden af navnet på dit website skal du klikke på tandhjulsikonet og derefter på Websiteoplysninger.
  4. Indtast din URL-adresse og FTP-legitimationsoplysninger, og klik på Gem.
  5. Klik på Database-indstillinger, og vælg den indstilling, der passer bedst til dit website. Klik påGem.
  6. Klik på Andre indstillinger, og tilpas frekvens, meddelelser og starttidspunkt for sikkerhedskopiering, som du ønsker, og klik på Gem.

Din første sikkerhedskopiering bør være gennemført indenfor et par timer (store hjemmesider kan tage betydeligt længere). Du modtager en e-mailmeddelelse, når sikkerhedskopieringen er fuldført.