Konfigurer Disqus kommentarsystem i WordPress

Disqus er et system til administration af kommentarer, der hjælper dig med at opbygge dit publikum og administrere kommentarer på din hjemmeside. Der er to hovedtrin: Opret en konto hos Disqus, og tilføj derefter plugin'et i WordPress.

Sådan konfigurerer du din konto med Disqus:

1. Åbn din browser, og gå til Disqus.com .
  2. Log enten på en eksisterende konto, eller tilmeld dig en ny konto.
  3. Når du er logget ind, skal du vælge, hvordan du vil bruge plug -in .
  4. Vælg Jeg vil installere Disqus på mit site .
  5. Udfyld registreringsformularen, og klik på Opret site .
  6. Vælg WordPress som din platform.
  7. Vend tilbage til dit WordPress -website.

Sådan installerer du Disqus -plugin:

1. Log på WordPress.
  2. Fra siden Plugins skal du søge efter og installere Disqus .
  3. Aktivér plugin'et .
  4. Gå til Kommentarer > Disqus.
  5. Log på med din Disqus -konto.
  6. Når du er logget ind, skal du vælge det site, du har registreret med din Disqus -konto.
  7. Klik på Næste for at fuldføre opsætningen.
  8. Gå tilbage til din konto på Disqus.com.
  9. Fuldfør konfigurationsprocessen på Disqus -hjemmesiden.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Hvis du har brug for hjælp til at installere et plugin, kan vores WordPress supportteam gøre det for dig.