Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer DNS

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du konfigurerer DNS, skal du ikke bekymre dig. Vores DNS -eksperter kan konfigurere din DNS til op til 3 domæner på din servers kontrolpanel for dig.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .