Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer domæne -sikkerhedskopier

Hvis din hjemmeside af en eller anden grund slukkes, kan den ikke kun være katastrofal med potentielt tabte indtægter, men med den tid, der kræves for at få den tilbage online. Automatiske sikkerhedskopier kan beskytte din investering ved at reducere nedetid, hvis der går noget galt med din hjemmeside. Lad vores GoDaddy -eksperter konfigurere automatiske domæne -sikkerhedskopier for dig, så du kan få ro i sindet.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

Konfigurer oplysninger om automatiske domæne -sikkerhedskopier

Bemærk: Denne tjeneste er allerede inkluderet for fuldt administrerede servere.

Fremgangsmåde:

• Hostingagent sælger tjenesten
  • Opret en eskalering for HS - Expert Services
  • En agent for administrerede tjenester vil fuldføre konfigurationen og e -maile kunden

For at muliggøre en grundig afslutning af denne service skal din eskaleringskort også indeholde følgende:

• Specifikt domæne til konfiguration af sikkerhedskopier
  • Tidsramme til sikkerhedskopiering: Daglig, Ugentlig, Månedlig
  • Dag: Hvis ikke der sikkerhedskopieres dagligt, hvilken dag i ugen/måneden skal sikkerhedskopien køre?
  • Tid til sikkerhedskopiering skal køre. Kun Plesk!
  • Standardmappe til sikkerhedskopiering: Hvis kun andet end /sikkerhedskopiere WHM /cPanel!
  • Hvor mange sikkerhedskopier gemmes der på serveren? Husk diskplads!
  • Kunder har mulighed for at have sikkerhedskopier konfigureret til en tredjepartsserver. Hvis du oplever dette, bedes du kontakte en reparatør for administrerede tjenester for at få hjælp med de yderligere påkrævede oplysninger.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .