Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer domæner

GoDaddy -specialister kan konfigurere op til 3 domæner på din servers kontrolpanel. Denne service omfatter 1 e -mailkonto og 1 database pr. Domæne samt opdatering af DNS i Domæneadministration.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

Oplysninger om domænekonfiguration

GoDaddy kan konfigurere 3 (eller færre) domæner på din servers kontrolpanel inden for 24 timer.

Inkluderet i denne service:

• Føj domæner til serverens kontrolpanel
  • Konfigurer DNS i kontrolpanelet
  • Konfigurer 1 e -mailkonto pr. Domæne
  • Konfigurer 1 database og databasebruger pr. Domæne
  • Opdater DNS i Domæneadministration

Bemærk: Denne tjeneste er tilgængelig for alle cPanel- og Plesk -konti. Kun Linux .

Krav

• Domæne (r) skal være registreret hos GoDaddy
  • Domæne (r) skal valideres i din konto
  • Domæne (r) skal allerede være konfigureret på serveren
  • Vi skal have dit samtykke til at opdatere DNS i Domæneadministration
  • Du skal angive en liste over ALLE domæner, som du gerne vil have tilføjet, når du køber eksperttjenester; du kan ikke anmode om yderligere domæneindstillinger senere

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .