Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer domæner på en server

Vores hosting -specialister kan konfigurere op til 3 domæner på din servers kontrolpanel. Denne tjeneste omfatter 1 e -mailkonto og 1 database pr. Domæne samt opdatering af DNS i Domæneadministration.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddy -hostingtjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, skal du seMenuen Hostingtjenester .