Workspace e-mail Hjælp

Tilføj min Workspace Email til Outlook (Windows)

Trin 4 i serien Konfigurer min Workspace Email-konto.

Føj din Workspace Email-adresse til Outlook 2016 (eller nyere) for Windows-pc. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mail.

1. Åbn Outlook.
  2. Vælg først Fil og derefter Tilføj konto.
    Tilføj konto
  3. Hvis du ikke har åbnet Outlook før, vises en velkomstskærm.

4. Indtast din Workspace Email-adresse, og vælg Opret forbindelse.
    Angiv e-mailadresse
  5. Bemærk: Hvis Outlook automatisk finder din Workspace Email-konto, skal du indtaste din adgangskode, vælge Opret forbindelse og derefter gå til trin 11.

6. Vælg mellem POP eller IMAP.
    Avancerede konfigurationsvalg
  7. Under Indgående e-mail skal du indtaste den pågældende server og port.
  8. Det skal du indtaste ...ServerPort
    Indgående server (IMAP)imap.secureserver.net993
    Indgående server (POP)pop.secureserver.net995
  9. Hvis du bruger IMAP som din krypteringsmetode, skal du vælge SSL/TLS på listen.
    Kontoindstillinger for IMAP
  10. Hvis du bruger POP, skal du markere afkrydsningsfeltet for SSL/TLS.
    Kontoindstillinger for POP

11. Under Udgående e-mail skal du indtaste den pågældende server og port:
    • Server: smtpout.secureserver.net
    • Port: 465
  12. Som krypteringsmetode skal du vælge SSL/TLS på listen.
  13. Vælg Næste.
  14. Indtast din adgangskode, og vælg Opret forbindelse.
    Indtast adgangskode
  15. Når du ser en meddelelse om, at din e-mailkonto er tilføjet, skal du vælge Færdig.