Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Konfigurer e-mail på min BlackBerry 10

Følg trinene i denne artiklen for at konfigurere Office 365 fra GoDaddy e-mail på din BlackBerry (OS 10 og nyere) telefon.

1. Gå til menuen Indstillinger, vælg Konti og klik derefter på Tilføj kontinederst på skærmen.
  2. Tryk på e-mail, kalender og kontakter.
  3. Indtast din e-mailadresse og klik på Næste.
  4. Indtast din adgangskode og klik på Næste og derefter på Udfør.
  5. Klik på Færdig.

Hvis din BlackBerry ikke kunne oprette din konto, kan du prøve de to efterfølgende måder:

Exchange ActiveSync (EAS)

EAS tilbyder alle fordelene ved at bruge en Exchange-baset konto.

1. Gå til menuen Indstillinger, vælg Konti og klik derefter på Tilføj kontinederst på skærmen.
  2. Tryk på Avanceret nederst på skærmen.
  3. Vælg Microsoft Exchange ActiveSync.
  4. Angiv følgende:
    Felt Før følgende...
    Brugernavn Indtast din e-mailadresse
    E-mailadresse Indtast din e-mailadresse
    Serveradresse Indtast outlook.office365.com
  5. Klik på Færdig.

IMAP/POP

Brug af din Office 365 som en IMAP- eller POP-e-mailkonto giver ikke alle fordelene ved en Exchange-baset e-mailadresse. Kun din e-mail bliver kontrolleret og ikke de tilhørende resurser som f.eks. dine kalendere.

1. Gå til menuen Indstillinger, vælg Konti og klik derefter på Tilføj kontinederst på skærmen.
  2. Tryk på Jeg vil angive indstillingerne for at oprette denne e-mailkonto.
  3. Rul ned og klik derefter på Næste.
  4. Tryk på Internetudbyder e-mail (POP/IMAP) og tryk derefter på Næste.
  5. ‌Angiv din fulde e-mailadresse for dit brugernavn (f.eks. email@domain.com).
  6. Rul ned og indtast outlook.office365.com som navnet på den indgående server og klik på Næste.
  7. Indtast smtp.office365.com som navnet på den udgående server og klik derefter på Næste.
  8. Tryk på Udfør.

Skriv en e-mail og send den til dig selv, for at sikre dig, at du kan sende meddelelser.