Konfigurer e-mailkonti

cPanel lader dig oprette e-mailadresser på de domæner, der hostes på din konto.

1. Log ind på cPanel (Delt hosting/server).
  2. I afsnittet E-mail klikker du på Konti.
  3. Klik på Opret konto.
  4. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Opret konto.

Kvotaen for din mailboks tæller mod din din kontos brug af diskplads.

Næste trin

Har du problemer?

• Hvis du har problemer med at tilføje en cPanel-e-mailkonto til Outlook.com e-mail, skal du læse Outlook.com Postmaster for at få yderligere hjæp.
  • Hvis dine cPanel e-mailkonti ikke fungerer, er du sikkert nødt til at opdatere dit domænenavns e-mailindstillinger (teknisk kendt som dets DNS-zonefils MX-fortegnelser) — vi har de oplysninger til dig i Konfiguration af DNS for dit cPanel-domæne.