Konfigurer cPanel-e-mailkonti

cPanel lader dig oprette e-mailadresser på domænerne på din Linux hostingkonto.

1. Log på cPanel:
    • Gå til http://mitdomænenavn/cpanel, hvor mitdomænenavn er dit domæne og dets suffiks, for eksempel coolexample.com. Du skal bruge din cPanel-brugernavn og adgangskoden.
    • Eller du kan benytte dit Linux-hosting dashboard.
  2. I afsnittet E-mail klikker du på Konti.
  3. Klik på Opret konto.
  4. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Opret konto.

Bemærk: Kvoten for din mailboks tæller mod din kontos brug af diskplads og antal filer.

Næste trin

Har du problemer?

• Hvis du har problemer med at tilføje en cPanel-e-mailkonto til Outlook.com e-mail, skal du læse Outlook.com Postmaster for at få yderligere hjæp.
  • Hvis dine cPanel e-mailkonti ikke fungerer, er du sikkert nødt til at opdatere dit domænenavns e-mailindstillinger (teknisk kendt som dets DNS-zonefils MX-fortegnelser) — vi har de oplysninger til dig i Sådan konfigurerer du DNS til dit cPanel-domæne.