Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer fjernadgang for en Gmail -konto med POP3

Konfigurer fjernadgang til din Gmail (på POP3) fra din Workspace e -mailkonto. Når du tilføjer en fjernkonto, kan du angive den mappe, som du ønsker, at e -mailmeddelelser skal flyttes til, automatisk kontrollere serveren for ny e -mail, anvende spam og regler for levering af meddelelser på kontoen og gemme en kopi af dine meddelelser på serveren.

Trin 1: Konfigurer POP3 i Gmail

Før du kan tilføje fjernadgang i Workspace Email, skal du konfigurere POP3 i Gmail.

1. Log på din Gmail -konto .
  2. Vælg øverst til højreIndstillinger Gearknap Indstillinger > Se alle indstillinger .
  3. Vælg fanen Videresendelse og POP/IMAP .
  4. Ved siden af POP -download skal du vælge Aktivér POP for al e -mail eller Aktivér POP for e -mail, der ankommer fra nu af .
  5. Klik på Gem ændringer.

Trin 2: Konfigurer fjernadgang i Workspace Email

For at følge disse trin skal du være i klassisk visning .

1. Log på Webmail. Brug din Workspace Email-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I Klassisk visning skal du vælge Indstillinger > Personlige indstillinger .
    Klik på Indstillinger, og derefter på Personlige indstillinger
  3. Vælg fanen Ekstern e -mail.
  4. Vælg Tilføj ny .
  5. Under Type skal du vælge Gmail på listen.
  6. Indtast dit Gmail -brugernavn og din adgangskode .
  7. I Leveringsmappe skal du vælge Indbakke (eller din foretrukne mappe) på listen.
  8. Markér afkrydsningsfeltet Filtrer spam og anvend leveringsregler for at flytte spam til en mappe efter eget valg. Alle regler for levering af meddelelser, som du angiver for din postkasse, gælder.
  9. Vælg afkrydsningsfeltet Kontrollér automatisk for at få Workspace Email til at kontrollere serveren for nye meddelelser automatisk hvert 30. minut.
  10. Vælg afkrydsningsfeltet Efterlad kopi på server for at gemme en kopi af downloadet e -mail på serveren. Når du bruger POP3, gemmes en kopi af den e -mail, du downloader, ikke automatisk på serveren, så vi anbefaler, at du gør dette.
    Konfigurer en ekstern e -mailkonto
  11. Vælg OK .