Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer fjernadgang for en Gmail -konto med POP3

Du kan konfigurere fjernadgang til din Gmail (på POP3) fra din Workspace e -mailkonto. Når du tilføjer en fjernkonto, kan du angive den mappe, som du ønsker, at e -mailmeddelelser flyttes til, om serveren skal kontrollere automatisk for ny mail, om der skal anvendes spam- og meddelelsesleveringsregler på kontoen, og om der skal gemmes en kopi af dine meddelelser til serveren.

Følg denne procedure i Klassisk visning .

1. Log på din Workspace e -mailkonto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp?)
  2. I Klassisk visning skal du klikke på Indstillinger og derefter på Personlige indstillinger .
    Klik på Indstillinger, og derefter på Personlige indstillinger
  3. Klik på fanen Fjern e -mail.
  4. Klik på Tilføj ny .
  5. For Type skal du klikke på pil ned og Gmail .

Vigtigt: Hvis du ikke har POP3 konfigureret på din Gmail -konto, skal du gøre det først. Se afsnittet nedenfor, Opsætning af POP3 i Gmail .

6. Indtast dit Gmail -brugernavn og din adgangskode .
  7. Klik på pil ned ved siden af Leveringsmappe , og vælg Indbakke eller en anden mappe.
  8. Hvis du markerer feltet Filtrer spam og anvend leveringsregler , flyttes spam til en mappe, du angiver. Desuden gælder de regler for levering af meddelelser, du har angivet for din postkasse, når du markerer dette felt.
  9. Markér afkrydsningsfeltet Kontrollér automatisk , så Workspace automatisk vil kontrollere serveren for nye meddelelser hvert 30. minut.
  10. Markér feltet Efterlad kopi på server , når du vil gemme en kopi af den e -mail, du downloader på serveren.

Når du bruger POP3, gemmes en kopi af den e -mail, du downloader, ikke automatisk på serveren. Det er en god ide at markere dette felt.

Konfigurer en ekstern e -mailkonto
  11. Klik på OK .
    Din fjernadgangskonto er konfigureret

Konfigurer POP3 i Gmail

1. Log på din Gmail -konto .
  2. Klik på Indstillinger i øverste højre hjørne.
    Konfigurer POP3 i Gmail
  3. Klik på fanen Videresendelse og POP .
  4. Du skal vælge en af de to aktiverede POP -indstillinger baseret på dine præferencer.
  5. Klik på Gem ændringer.