Aktivér Lokal afhentning Plus

Trin 1 i serien Konfigurer lokal afhentning Plus .

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Lokal afhentning Plus -funktionen giver dig mulighed for at tilbyde afhentningsmuligheder til dine kunder, når de tjekker ud.

Sådan får du adgang til denne funktion i din butik:

1. Log på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og vælg Indstillinger .
  3. Fra lokalfanen Forsendelse skal du vælge Lokal afhentning Plus .

På den side finder du følgende segmenter:

Generelt

Her kan du aktivere den lokale afhentningsmulighed for din butik og konfigurere funktionaliteten til geokodning:

• Aktivér: Aktiverer Lokal afhentning Plus.
  • Titel: Navnet på forsendelsesmetoden, der vises til kunderne i kassen.
  • Google Maps Geocoding API -nøgle: Aktiverer geocoding til Local Pickup Plus.
  • Aktivér logning: Aktiverer logning for Google -API'er for geokodning. Vi anbefaler, at du deaktiverer dette, medmindre du oplever problemer med geokodning.
Gå til øverst på siden

Visning af kassen

Disse indstillinger giver dig mulighed for yderligere at definere, hvornår Lokal afhentning er tilgængelig, og hvordan kunder kan vælge det som en behandlingsmulighed:

• Valg af placeringer: Giv kunderne mulighed for at vælge forskellige afhentningssteder for hver kvalificeret vare eller begrænse én afhentningsplacering pr. Ordre.
  • Håndtering af indkøbsvognevare: Find ud af, om kunder har mulighed for at sende eller afhente kvalificerede varer individuelt, eller om der skal anvendes én håndteringsmetode til alle varer.
    • Gælder, hvis Valg af placeringer er indstillet til kun at tillade én afhentningsplacering pr. Ordre.
  • Standardhåndtering: Fastlæg, om varer er standard for levering eller afhentning, når de er kvalificerede.
    • Gælder, hvis Valg af placeringer er indstillet til kun at tillade én afhentningsplacering pr. Ordre.
  • Placerings sorteringsrækkefølge: Beslut, hvordan afhentningssteder skal vises for kunderne:
    • Standard (viser standardlisten for afhentningsplaceringer)
    • Afstand fra kunde ( Geokodning påkrævet )
    • Alfabetisk efter placeringsnavn
    • Senest tilføjede placering
Gå til øverst på siden

Afhentningsaftaler

Disse indstillinger giver dig mulighed for at give kunderne mulighed for at vælge afhentningsdato og -tidspunkt for deres bestilling. Mens indstillinger for afhentningsaftaler , aftalevarighed og beregning af leveringstid anvendes generelt, kan resten af disse indstillinger konfigureres individuelt på afhentningssteder .

• Tilstand for afhentningsaftaler: Find ud af, om valgmuligheden for afhentning af aftalen skal vises, og om det er påkrævet.
  • Aftalens varighed: Indstil den forventede varighed for afhentningsaftaler.
  • Aftalens grænser: Begræns hvor mange kunder der kan vælge den samme afhentningstid.
  • Standard åbningstider: Beslut, hvornår kunder kan afhente ordrer.
  • Almindelige helligdage: Angiv de datoer, hvor afhentning ikke vil være tilgængelig.
    Bemærk: Helligdage, der ikke afhenter, og som ændrer dato, skal nulstilles hvert år.
  • Standard leveringstid: Bestem, hvor lang tid der skal gå mellem kassen, og hvornår kunden kan afhente deres ordre.
  • Beregning af leveringstid: Bestem, hvordan leveringstid beregnes:
    • Tæl kun åbne timer - Viser den tidligst tilgængelige afhentningstid baseret på dine åbningstider og helligdage.
    • Tæl kalenderdage - ignorerer dine åbningstider og helligdage.
  • Standardfrist: Angiv en standardfrist, som kunder skal afhente deres ordrer inden. Lad det stå på nul, hvis du ikke vil håndhæve en deadline.
Gå til øverst på siden

Pris & Skat

Her kan du indstille lokal afhentning til at udløse en rabat eller et gebyr, når du vælger ved kassen, og beslutte, hvordan skatter skal håndteres.

Standardprisjustering: Indstil lokal afhentning for at opkræve et gebyr eller udløse en rabat. Moms for afhentningsplacering: Hvis dette valg er markeret, anvendes momssatser for afhentningsordrer baseret på afhentningsstedet i stedet for kundens adresse.

Gå til øverst på siden