Konfigurer indstillingerne for Local Pickup Plus

Trin 1 i Opsæt Lokal afhentning Plus -serien.

Lokal afhentning Plus giver dig mulighed for at konfigurere en lokal afhentningsmulighed for dine kunder under kassen. Du kan konfigurere, hvordan det vil fungere for din butik ved at gå til WooCommerce > Indstillinger > Levering > Lokal afhentning Plus .

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

På den side finder du følgende segmenter:

Generelle indstillinger

Her kan du aktivere den lokale afhentningsmulighed for din butik og konfigurere funktionaliteten til geokodning.

• Aktivér: Markér for at aktivere Lokal afhentning Plus.
  • Titel: Indstil navnet på forsendelsesmetoden, der skal vises for kunderne i kassen.
  • Google Maps Geocoding API -nøgle: Indtast den API -nøgle, der skal aktiveresKonfigurer geokodning til Local Pickup Plus geokodning.
  • Aktivér logging: Hvis geokodning er aktiveret, skal du markere for at slå logning til for Google -geokodning API -anmodninger. For at opnå den bedste ydelse skal du lade dette være deaktiveret, medmindre du skal foretage fejlfinding af problemer med geokodning.

( Tilbage til toppen ).

Visning af kassen

Disse indstillinger bestemmer, hvornår og hvordan kunder kan vælge lokal afhentning som en behandlingsmulighed.

• Valg af placeringer: Find ud af, om kunder kan vælge forskellige afhentningssteder for hver kvalificeret vare i deres indkøbsvogn, eller om de skal vælge én afhentningsplacering pr. Ordre. Valg af placering pr. Element er nyttig, når visse produkter ikke er tilgængelige alle steder.
  • Håndtering af varevare: Hvis Valg af placeringer tillader én afhentningsplacering pr. Ordre, skal du afgøre, om kunder kan vælge at sende eller afhente kvalificerede varer individuelt, eller om de skal vælge én håndteringsmetode for alle berettigede varer. Hvis du vælger én håndteringsmetode for alle varer, grupperes elementerne i det færreste antal pakker.
  • Standardhåndtering: Hvis Valg af placeringer tillader én afhentningsplacering pr. Ordre, skal du afgøre, om varer skal leveres eller afhentes som standard (hvis de er kvalificerede).
  • Placering Sorteringsrækkefølge: Bestem, hvordan afhentningssteder sorteres efter kunder:
    • Standard: Vis placeringer, som de vises på listen Afhentningsplaceringer
    • Afstand fra kunde: Kun tilgængelig, når geokodning er aktiveret
    • Alfabetisk efter placeringsnavn
    • Senest tilføjede placering

( Tilbage til toppen ).

Afhentningsaftaler

Disse indstillinger lader dig præsentere en kalender-/dato/tid -vælger for kunden ved kassen, så de kan vælge afhentningsdato og -tidspunkt for ordren. Bortset fra indstillingerne for afhentningsaftaler, aftalens varighed og beregningstid for leveringstid kan du tilsidesætte disse indstillinger for individuelleOpret en afhentningsplacering afhentningssteder.

• Pickup Aftalestilstand: Find ud af, om aftaler skal vises, og om de skal være påkrævet.
  • Aftalens varighed: Indstil varigheden for dine afhentningsaftaler. Dette bestemmer, hvornår brugere kan planlægge deres aftaler (f.eks. Timeintervaller).
  • Aftalegrænser: Bestem, hvor mange kunder der kan vælge den samme afhentningstid, før den bliver utilgængelig.
  • Standard åbningstider: Fastlæg, hvornår kunder kan afhente ordrer.
  • Almindelige helligdage: Angiv faste datoer, hvor afhentning ikke vil være tilgængelig. Helligdage, der ændrer dato, skal nulstilles hvert år.
  • Standard leveringstid: Angiv det tidsrum, der skal gå fra det tidspunkt kunden tjekker ud, og hvornår kunden først kan afhente sin ordre.
  • Beregning af leveringstid: Indstil, hvordan leveringstid skal beregnes:
    • Tæl kun åbne timer. Beregner den første tilgængelige dato/tid for afhentning i betragtning af åbningstider og helligdage. ( Se mere om denne indstilling )
    • Tæl kalenderdage. Ignorer åbningstider og helligdage.
  • Standardfrist: Angiv fristen for, hvornår en kunde skal afhente deres ordre. Du kan lade dette stå på nul for at håndhæve nogen deadline.

( Tilbage til toppen ).

Pris og moms

Du kan afgøre, om der skal opkræves et gebyr eller en rabat for afhentninger, og hvordan skatter og afgifter skal håndteres for afhentningsordrer.

• Standardprisjustering: Fastlæg, om afhentning skal opkræve et gebyr eller give en rabat. Du kan tilsidesætte denne indstilling for individuelleOpret en afhentningsplacering afhentningssteder.
  • Moms for afhentningsplacering: Markér for at anvende momssatsen baseret på afhentningsstedet, ikke kundens adresse.

( Tilbage til toppen ).