Konfigurer Contact Form 7 i WordPress

Contact Form 7 er en populær WordPress-plugin, der tilføjer en kontaktformular til din hjemmeside. Du skal oprette og konfigurere en kontaktformular, før du kan tilføje den til en side.

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktivér Contact Form 7-plugin.
  3. Gå til menuen i venstre side, og vælg Kontakt > Tilføj ny for at oprette en ny kontaktformular.

Bemærk: Hvis du vil redigere end eksisterende kontaktformular, skal du først vælge Kontakt > Kontaktformularer og derpå vælge den kontaktformular, som du vil redigere (Klik på titlen, ikke i afkrydsningsfeltet).

4. Indtast titlen på den nye kontaktformular i feltet Indtast titel her.
  5. Vælg fanen Mail, og opdater det følgende:
    • I feltet Til skal du slette pladsholderteksten og indtaste den e-mailadresse, som du vil have beskeder sendt til.
    • (Valgfrit) Opdater de øvrige felter.

Bemærk: Hvis adressen i feltet Fra ikke stemmer overens med domænet i hostingkontoen, forhindrer serveren, at mailen modtages.

6. (Valgfrit) Vælg fanerne Formular og Beskeder for at foretage eventuelle ændringer.
  7. Vælg Gem.