Konfigurer kontaktformular 7 i WordPress

Kontaktformular 7 er et populært WordPress -plugin til at tilføje en kontaktformular til dit site. Du skal gennemføre en grundlæggende konfiguration, før den kan føjes til din side.

1. Installer plugin Kontaktformular 7
  2. Aktivér plugin'et
  3. Klik på Kontakt på kontaktfladen til venstre
  4. Klik på knappen Tilføj ny, hvis du opretter en ny formular

Bemærk: Hvis du i stedet vil opdatere en eksisterende formular, skal du klikke på linket Rediger under din eksisterende formular.

5. Klik på fanen Mail
  6. Indtast en titel til din formular
  7. Opdater feltet Til til den e -mailadresse, som formularen skal sendes til
  8. Opdater om nødvendigt Fra -adressen til en e -mailadresse med det samme domænenavn som hosting

Bemærk: Hvis Fra -adressen ikke stemmer overens med domænet på hostingkontoen, vil serveren forhindre e -mail i at blive modtaget.

9. Klik på Gem