Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer manuelt e -mail opsætning på Thunderbird

Lær, hvordan du manuelt konfigurerer dine Workspace Email -kontoindstillinger på Thunderbird, hvis kontoopdagelsesværktøjet mislykkes. ( Konfigurer din e -mail ved hjælp af et værktøj til automatisk registrering ).

1. Hvis Thunderbird ikke accepterer dine kontooplysninger, skal du klikke på Manuel konfiguration .Klik på manuel konfiguration
  2. Indtast IMAP SSL -indstillingerne:
    Serverens værtsnavn Port SSL/TLS Godkendelse
    Indgående (IMAP) imap.secureserver.net 993 SSL Normal adgangskode
    Udgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465, 587 SSL Normal adgangskode
    Brugernavn Workspace e-mailadresse

Bemærk: Du kan også bruge POP3 til at konfigurere dine Workspace Email -kontoindstillinger. Se Brug POP-indstillinger til at føje min e-Workspace Email til en e-mailklient.

3. Klik på Test igen .
    Klik på test igen
  4. Klik på Færdig .
  5. Test at din e -mail er konfigureret korrekt ved at sende dig selv en besked fra din webmail. Når du modtager den, skal du svare fra Thunderbird for at teste dine indstillinger for udgående server.

Bemærk: Hvis Thunderbird stadig ikke kan bekræfte dine kontooplysninger, skal du kontakte kundesupport

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Thunderbird er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation i USA og/eller andre lande. Alle rettigheder forbeholdes.