Konfigurer min e-mail i Outlook 2010

Denne artikel gælder specifikt for Workspace e-mail. Klik her for at se en vejledning til Office 365 Outlook 2010.

Du kan konfigurere din Workspace e-mail i Microsoft® Outlook 2010. Vi anbefaler dig at anvende værktøjet Outlook Setup til automatisk at konfigurere din e-mail i Outlook 2010. Hvis du selv ønsker at konfigurerer din e-mail, kan du følge denne vejledning.

Du skal først slå Outlook Easy Setup til på din Workspace-konto. Dette opretter en autodiscover-fil, der gør konfigurationen nemmere. Læs mere om Outlook Easy Setup.

Advarsel: Værktøjet Outlook Easy Setup virker kun, hvis dit domæne er registreret på den samme GoDaddy-konto med GoDaddy-navneservere. Hvis dit domæne er registreret et andet sted, skal du se:
  1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På din Workspace-konto skal du klikke på menuen Værktøjer.
  3. Vælg E-mailkonfigurationscenter.
  4. Hvis du har konfigureret e-mails fra flere domæner, skal du vælge det ønskede domæne på listen over Domæner.
  5. I Outlook Easy Setup skal du klikke på On/Off-kontakten og sørge for, at den står på on.

Nu kan du konfigurere din Workspace e-mail i Outlook 2010.

1. Åbn Outlook 2010.
  2. Hvis det er første gang, du åbner Outlook 2010, vises en velkomstskærm.
    1. Klik på Næste.
      Outlook 2010-velkomstskærm, klik på Næste
    2. Vælg Ja, og klik på Næste.
      Vælg Ja, klik på Næste
  3. Hvis du allerede har konfigureret en e-mailadresse i Outlook 2010, vises indbakken på skærmen.
    1. Klik på Filer.
      Klik på Filer
    2. Klik på Tilføj konto.
      Klik på Tilføj konto
  4. Sørg for, at E-mailkonto er valgt, og indtast oplysningerne om din Workspace e-mail.
    Felt Hvad der skal indtastes
    Dit navn Det navn, der skal vises under Fra på dine e-mails
    E-mailadresse Din Workspace e-mailadresse
    Password Adgangskoden til din Workspace e-mail
    Gentag adgangskode Adgangskoden til din Workspace e-mail igen
    Indtast oplysninger om din Workspace e-mail
  5. Klik på Næste.
    Klik på Næste
  6. Outlook 2010 tester dine indstillinger. Der åbnes muligvis et pop op-vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil Tillade denne hjemmeside at konfigurere... Vælg Spørg mig ikke om denne hjemmeside igen, og klik på Tillad.
    Vælg Spørg mig ikke, og klik på Tillad
  7. Når Outlook 2010 er færdig med at konfigurere din konto, vises beskeden Tillykke! Klik på Færdig.
    Klik på Færdig

Det var det! Du har nu konfigureret din e-mail i Outlook 2010.

Næste trin

• Send dig selv en e-mail fra din webmail for at tjekke, at alt virker, som det skal. Svar derefter på e-mailen i Outlook, så du sikrer dig, at indstillingerne for udgående post også er korrekte.
  • Hvis der opstår problemer, skal du se: Outlook 2010 og 2013: Fejlfindings-e-mail

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.