Konfigurer min e-mail i Outlook 2013

Når du har konfigureret din Workspace e-mailkonto, kan du konfigurere din e-mailadresse i Outlook 2013. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mails i Outlook på din Windows-computer.

Microsoft understøtter ikke længere nye installationer af Outlook 2013 (Windows) og Outlook 2011 (Mac). Find flere oplysninger på Microsofts supportside.

1. Åbn Outlook 2013, klik på Filer og + Tilføj konto.
  2. På siden Automatisk kontoopsætningskal du sørge for, at E-mailkonto er valgt. Klik på Næste
  3. Indtast dine kontooplysninger i de tilgængelige felter.
    Felt Det skal du indtaste ...
    Dit navn Det navn, der skal vises som afsender.
    E-mailadresse Din Workspace e-mailadresse.
    Adgangskode Adgangskoden til din Workspace e-mailkonto.
    Gentag adgangskode Adgangskoden til din e-mailkonto.
  4. Klik på Næste. Outlook bruger Automatisk kontoopsætning til at finde din kontos serveroplysninger og konfigurere din konto. Efterhånden som konfigurationen gennemføres, sættes et flueben ud for hver linje, og til sidst vises en besked om, at din konto er blevet konfigureret.
    Besked om, at konfigurationen er færdig

Bemærk: Hvis værktøjet Automatisk kontoopsætning ikke kan tilføje din konto, er du muligvis nødt til at konfigurere den manuelt.

5. Klik på Færdig.
  6. Kontroller, at din e-mail virker ved at sende dig selv en test-e-mail fra din Workspace Webmail og besvare den i Outlook 2013.