Konfigurer min e-mailadresse til videresendelse

Når du køber et domæne, er der ikke længere inkluderet kreditter til videresendelse af e-mail. Du kan indløse eksisterende kreditter, så du kan oprette e-mails til videresendelse. På den måde kan du videresende dine e-mails til en anden e-mailkonto. (Hvad er forskellen på en almindelig e-mailkonto og en konto til videresendelse af e-mail?)

Hvis du har en eksisterende e-mailadresse i din e-mailkonto, som du vil bruge til videresendelse af e-mail, skal du slette den adresse.

1. Log på din GoDaddy-konto, gå til Mine produkter, og rul ned til afsnittet Ekstra produkter. (Har du brug for hjælp til at logge på?)
  2. Klik på Indløs ved siden af Videresendelse af e-mail.
    Klik på knappen Indløs under Videresendelse af e-mail
  3. Vælg det domæne, der hører til din konto til videresendelse af e-mail, og vælg Indløs kredit. (Du kan ændre det domæne, du ønsker at bruge til videresendelse af e-mail i trin 7).
    Klik på knappen Indløs kredit
  4. Gå til afsnittet Workspace e-mail og klik på linket Administrer alle for at åbne Workspace-kontrolcentret.
    Klik på linket Administrer alle
  5. Klik på Opret i Workspace-kontrolcentret.
    Klik på knappen Opret
  6. Klik på Videresendelse.
    Klik på videresendelseslinket
  7. Udfyld følgende felter:
    Felt Før følgende...
    Videresend denne e-mailadresse: Indtast den e-mailadresse, som du vil oprette. Når du har indtastet @, vil du kunne vælge hvilket som helst domæne på din konto.
    Til disse e-mailadresser: Indtast de e-mailadresser, hvor du vil modtage den videresendte e-mail. Du kan indtaste flere adresser, men til sammen skal de holde sig inden for begrænsningen på 250 tegn for dette felt.
    Abonnement Vælg den videresendelsesplan, som du vil bruge.
    Hent alle Foretag dette valg, hvis du ønsker, at denne adresse skal modtage e-mail, som sendes til adresser på dit domænenavn, som ikke findes.
    Aktiver autosvar Vælg denne mulighed, og udfyld de ekstra felter, hvis du vil sende et automatisk svar til alle, som sender e-mails til denne adresse.
  8. Klik på Opret for at færdiggøre opsætningen af videresendelse af e-mail.
    Klik på opret for at udføre arbejdsprocessen

Det kan tage et par minutter, inden du kan se din nye e-mail til videresendelse. Du skal muligvis opdatere siden for at se den.

Hvis Workspace ikke kan oprette en konto til videresendelse af e-mail, skal du bekræfte, at dine MX-fortegnelser svarer til dit domæne. Hvis dine MX-fortegnelser ikke svarer til dit domæne, skal du kopiere og tilføje en MX-fortegnelse til dit domæne eller redigere en eksisterende MX-fortegnelse.