Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Konfigurér min e-mailkonto

Nu da du har downloadet og installeret Office 365 fra GoDaddy, er du klar til at konfigurere din første e-mailkonto. Se videoen, og følg proceduren nedenfor.

1. Find kvitteringen for købet i din indbakke, og klik på Kom godt i gang.
    Klik på Kom godt i gang
  2. Klik på Administrer ud for E-mail og Office på siden Mine produkter.
    Klik på Administrer
  3. Vælg det domæne, du ønsker at bruge, og klik på Fortsæt.

Hvis du vil konfigurere e-mailkontoen på et domæne, der er registreret med en anden navneserver eller et andet firma, skal du vælge et domæne, som ikke er i min GoDaddy-konto, og indtaste det domænenavn, du vil bruge. Følg trinnene til atkonfigurere din e-mail på et eksternt domæne.

Vælg dit domæne.

Hvis du allerede har konfigureret Workspace Email for dette domæne, vil du få en meddelelse om eksisterende e-mail. Klik på Fortsæt, og følg disse instruktioner for at skifte dit domænes e-mailtjeneste til Office 365.

4. På siden Opret ny e-mailkonto indtaster du følgende felter:
    Felt Gør dette
    Brugernavn Skriv et brugernavn (der skal vises før @-tegnet).
    Fornavn Indtast brugerens fornavn.
    Efternavn Indtast brugerens efternavn.
    Kontotype Vælg den type Office 365-konto, som du ønsker at benytte. Dette valg vises kun, når du har forskellige tilgængelige kontotyper.
    Administratortilladelser Vælg Ja for at tildele administratortilladelser til denne konto. Det er en god ide at konfigurere din første e-mailkonto som administrator, så du kan administrere din konto. Denne mulighed vises kun, når du skal konfigurere flere brugere til den samme konto.
    Opret en adgangskode Indtast adgangskoden til denne konto.
    Bekræft adgangskode Skriv adgangskoden igen for at bekræfte, at den er korrekt.
    Alternativ e-mailadresse til underrettelser‌‌ Angiv en e-mailadresse, som brugerkontomeddelelser skal sendes til.
  5. Klik på Opret.

Du modtager en bekræftelse om oprettelse af e-mailkontoen på den e-mailadresse til meddelelser, du angiver.