Konfigurer min e-mailkonto med POP-indstillinger

Du kan bruge POP (Post Office Protocol) til at konfigurere din e-mailkonto på de fleste e-mailklienter. POP har dog sine begrænsninger, og der kan opstå problemer, når du prøver at tilgå dine e-mails fra flere enheder. Læs mere om forskellen på IMAP og POP, og se , hvilken type kontoindstillinger du har.

1. Åbn E-mailkonfigurationscenter. Du bliver muligvis bedt om at logge på din Workspace-konto. (Læs mere om e-mailkonfigurationscenteret).
  2. Du finder dine POP-indstillinger i afsnittet E-mailserverindstillinger. Sørg for, at du har oplysningerne ved hånden. Du skal bruge oplysningerne om Indgående server (POP) og Udgående server (SMTP) for at kunne færdiggøre konfigurationen af din e-mailklient.
    Du finder POP- og SMTP-indstillingerne under E-mailserverindstillinger
  3. Åbn din valgte e-mailklient, og opret en ny konto.
  4. Når du når til siden med IMAP/POP-indstillinger, skal du indtaste oplysninger om din Indgående server (POP) og din Udgående server (SMTP).

Server SSL-port (sikker) Standardport
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 993 143
  5. Din e-mailklient vil muligvis kræve verificering af adgangskode til din Udgående server. Hvis dette er tilfældet, skal du indtaste din Workspace e-mailadresse og -adgangskode under indstillinger.
  6. Når du har oprettet din e-mailkonto i din e-mailklient, kan du sende dig selv en test-e-mail fra din Workspace-webmail og besvare den. (Vil du se de specifikke instruktioner, der gælder for din e-mailklient? Se afsnittet Flere oplysninger).

Næste trin

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.