Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min forhandler -hostingkonto

Når du har købt en forhandler -hostingplan, skal du konfigurere den, før du kan konfigurere den til dine kunder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Konfigurer ved siden af den forhandler -hostingkonto, du vil bruge.
  4. Vælg det domæne, som du vil bruge fra din konto, eller indtast et manuelt, og klik på Næste.
  5. Vælg et datacenter, der er tæt på dine kunder, og klik på Næste .
  6. Opret et brugernavn og en adgangskode til WHMCS, og klik på Udfør.

Det tager et par minutter at klargøre din forhandler -hostingkonto. Når det er gjort, skal du klikke på Gå til kontrolpanel .

Bemærk: Hvis du opretter din konto med en Internationaliseret domænenavn skal du indtaste punycode-versionen af domænenavnet.