Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min forhandlerbutik

Når du har købt din nye forhandlerplan, skal du konfigurere den med vores on-boarding-guide.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne din konto? )
  2. Indtast dit firmanavn . Dette vises på din butiksfacade og i dit marketingmateriale. Du kan ændre dette når som helst.
  3. Juster din betalingsmodtagerkonto, hvis det er relevant. Du kan ikke skifte til en anden betalingsmodtagerkonto efter dette trin. Du kan dog altid opdatere oplysningerne på din betalingsmodtagerkonto.
    • Hvis du ikke tidligere har oprettet en betalingsmodtagerkonto, oprettes der automatisk en til dig baseret på dit firmanavn.
    • Hvis du allerede har oprettet en betalingsmodtagerkonto, bliver betalingen automatisk sat som standard til den pågældende konto. Du kan vælge Betalingsmodtagere på din GoDaddy Min profil -side, hvis du vil bekræfte, om du allerede har oprettet en betalingsmodtagerkonto.
    • Hvis du allerede har konfigureret flere betalingsmodtagerkonti, bliver du bedt om at vælge den betalingsmodtagerkonto, du vil bruge, i rullemenuen Betalingsmodtager.
  4. Klik på Næste.
  5. For at afslutte opsætningen af din forhandlerplan kan du redigere følgende muligheder på dit dashboard:
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Vis kontrolpanel for at få adgang til dit Forhandlerkontrolcenter.