Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min hjemmeside -plejetjeneste

Hvis du ikke har konfigureret din Website -plejeaftale, skal du gøre det først (det er hurtigt), før du anmoder om en opdatering af dit website.

1. Gå til Website Design Services og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
  2. Ved siden af hjemmesidens plejeplan skal du vælge Opsætning af hjemmesidepleje .
    vælg opsæt hjemmesidepleje
  3. Føj oplysningerne til formularen, og vælg derefter Indsend .
    tilføj din hjemmeside og kontaktoplysninger til formularen

Bemærk: Hvis du kun har et website, vælges det som standard.

4. Du får vist et bekræftelsesskærmbillede og kan straks bede om en opdatering til dit website. (Hvis dit website stadig er under opbygning, giver det dig besked).