Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min Hjemmeside -plejetjeneste (Hjemmesider + Markedsføring)

Sådan konfigurerer du en plan for pleje af hjemmeside for din konto til Hjemmesider + Markedsføring. Du skal gøre det først (det er hurtigt), før du anmoder om en opdatering til dit website.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites, og vælg knappen Administrer ved siden af dit website.
  3. I Dashboard skal du vælge Hjemmeside > Anmodninger .
    vælg anmodninger
  4. Føj oplysningerne til formularen, og vælg derefter Indsend .
    tilføj din hjemmeside og kontaktoplysninger til formularen
  5. Du får vist et bekræftelsesskærmbillede og kan straks bede om en opdatering til dit website. (Hvis dit website stadig er under opbygning, giver det dig besked).