Konfigurer min kalender

Du kan vise enhver offentlig kalender på din hjemmeside – hvis du kender kalenderens iCalendar-adresse (iCal). iCal-dataformatet understøttes af de fleste kalenderudbydere, men processen til at finde adressen er forskellig blandt udbydere.

Kalenderudbyder Sådan finder du iCal-linket
Google Del min Google-kalender
Office 365/Outlook
Yahoo Del min Yahoo-kalender

Bemærk: Når du deler en offentlig kalender, vises opdateringer af kalenderen automatisk på hjemmesiden. Hvis du vil ændre kalenderens indhold, er du imidlertid nødt til at logge ind på din kalenderudbyder.