Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min Microsoft 365 -konto ved brug af Exchange

Efter din e -mailmigrering skal du skifte din POP- eller IMAP -konto til Exchange. Med Exchange er dine data (mail, kontakter og kalendere) tilgængelige på alle dine enheder og kan gendannes fra serveren. Du får en sikker, hurtig og pålidelig e -mail.

Vælg, hvilken e -mailklient der passer bedst til dig.

Mobil

Android
Google Pixel
iPhone og iPad (iOS)

Stationær pc

Mac (macOS)
Windows PC