Konfigurer min nye Office 365-mailkonto

Det første trin i opsætningen af din nye Office 365-konto er at skabe forbindelse til dit domæne og oprette din GoDaddy Office 365-mailadresse. Derefter kan du konfigurere din e-mail på din telefon eller stationære computer.

1. Find e-mailen med din GoDaddy Office 365-kvittering i din indbakke, og klik på Kom godt i gang.
    Klik på Kom godt i gang
  2. Vælg dit domæne, og klik på Fortsæt.
    Vælg dit domæne, klik på fortsæt

Bemærk: Du kan konfigurere din e-mail på et eksternt domæne, der ikke er registeret med GoDaddy.

Har du en eksisterende Workspace e-mail på dette domæne? Du ser i så fald en meddelelse om Eksisterende e-mail. Klik på Fortsæt, og skift din personlige e-mailtjeneste til Office 365.

3. Udfyld Office 365 e-mail-formularen ved at indtaste følgende oplysninger:
    Felt Indtast oplysninger
    Brugernavn Indtast et brugernavn (eksempel: navn@floteksempel.com).
    Fornavn Indtast brugerens fornavn.
    Efternavn Indtast brugerens efternavn.
    Tilknyt domæner? Vælg Del ikke (medmindre domænerne er en del af en virksomhed eller et foretagende, og du vil have brugere til at dele kontaktpersoner og filer).
    Administratortilladelser Vælg Ja for at tildele administratortilladelser til denne konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du konfigurerer din første e-mailkonto som administrator, så du kan administrere din konto. Denne mulighed vises kun, når du har flere brugere på den samme konto.
    Opret en adgangskode Opret en ny og unik adgangskode til denne konto.
    Bekræft adgangskode Indtast adgangskoden igen.
    Send kontoinfo til Det er hertil, vi sender kontobeskeder, f.eks. loginoplysninger og konfigurationshjælp, når din konto er klar. Du kan tilføje op til fem e-mailadresser.
  4. Klik på Opret. Du får tilsendt en bekræftelsesmail til den adresse, du oplyste.
    Vælg dit domæne, klik på fortsæt