Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Konfigurer min Office 365-mailadresse på Android Outlook-appen

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at konfigurere din mailadresse på din Android Outlook-app skal du bruge din Office 365-mailadresse og din adgangskode samt appen Outlook.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen?) Hent den i Google Play Store , og følg konfigurationsvejledningen.)
  2. Tryk på Menu og så på Tilføj konto.
    Tryk på Tilføj konto
  3. I skærmbilledet Konti skal du trykke på Spring over.
    ALTEXT
  4. Angiv din Office 365-mailadresse, og tryk på Fortsæt.
    Tryk på Spring over
  5. Angiv din adgangskode til Office 365-mail, og tryk på Log ind.
    Angiv din e-mailadresse, og tryk på Fortsæt
  6. Din nye Office 365-konto vises i afsnittetMenu
    Ny konto vises i Outlook

Godt. Din mailadresse er på din Android, og du er klar til at begynde. Hvis du vil tilføje din e-mail til en anden enhed, kan du vende tilbage til trin 3 og se en vejledning for andre mailkonti. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.