Konfigurer min Office 365-mailadresse på Outlook 2016 (Windows)

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at konfigurere din mailadresse på din Windows-computer med Outlook 2016 skal du bruge din Office 365-mailadresse og din adgangskode og Outlook 2016 (eller nyere).

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen?) Download den på Microsofts site.)
  2. Klik på Fil og derefter på + Tilføj konto.
  3. Angiv din Office 365-mailadresse og klik på Opret forbindelse.
  4. Indtast din adgangskode til Office 365-e-mail, og klik på Log ind. Du bliver muligvis spurgt om du vil bruge denne konto overalt på din enhed. Træf dit valg.
  5. Når Outlook viser at e-mailadresserne blev tilføjet korrekt, skal du klikke på Færdig.

Din e-mail er på Outlook 2016 på din Windows-computer. Du er klar. Hvis du vil tilføje din e-mail til en anden enhed, skal du vende tilbage til trin 3 og se en vejledning for andre mailkonti. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Vis mig hvordan

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.