Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Konfigurer min Office 365-mailadresse på Outlook iPhone-appen

Introduktion | Trin 1 | Trin 2 | Trin 3 | Trin 4 | Oversigt

For at konfigurere din mailadresse på din iPhone Outlook-app skal du bruge din Office 365-mailadresse og din adgangskode samt appen Mail.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Start Outlook. (Har du ikke appen?) Download den i iTunes App Store. Åbn den og tryk på Kom i gang,vælg indstillinger for notifikationer, og gå til Trin 6.)
  2. Tryk på Profile.
    Tryk på profilikon
  3. Tryk på skærmbilledet Indstillinger.
    Tryk på ikonet Indstillinger
  4. Gå til fanen Indstillinger, og tryk på Tilføj konto.
    Tryk på knappen Tilføj konto
  5. Vælg Tilføj e-mailadresse.
    Tryk på indstillingen Tilføj Mailkonto
  6. Angiv din Office 365-mailadresse, og tryk på Tilføj konto.
    Tilføj din mailadresse, og tryk på Tilføj konto
  7. Angiv din adgangskode til Office 365-mail, og tryk på Log ind.
    Angiv din e-mailadresse, og tryk på Fortsæt
  8. Din nye Office 365-adresse vises i skærmbilledet Indstillinger. Gå til indbakken. Dine e-mails bør begynde at blive indlæst.
    Ny Office 365-mailkonto vises i Indstillinger

Godt. Din mailadresse er på din iPhone Outlook-app, og du er klar til at begynde. Hvis du vil tilføje din e-mail til en anden enhed, kan du vende tilbage til trin 3 og se en vejledning for andre mailkonti. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin.

Vis mig hvordan

Trin 4. Lad os sende din første e-mail.

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.