Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min onlinelager

Når du har købt onlinelager, konfigurerer du din konto og angiver indstillinger, f.eks. Om du vil knytte din onlinelager til din e -mailkonto. Når først konfigurationen er færdig, kan det tage op til 30 minutter, før din onlinelager -konto bliver aktiv.

Når du er færdig med at konfigurere din konto, kan du begynde at bruge din onlinelager. Se for at få oplysninger om, hvordan du logger ind på din konto til onlinelagerAdgang til din konto til onlinelager .

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Administrer alle ud for Workspace e -mail.
  3. Klik på Vis filer .
  4. Klik på Opret (eller Tilføj en nu ).
  5. Udfyld formularen Opret en ny konto:

Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet en konto til onlinelager, skal du klikke på Tilføj nu .

• E -mailadresse - Vælg den e -mailadresse, du vil knytte til din onlinelager -konto. Dette er dit brugernavn.
    • Adgangskode og bekræft adgangskode - Indtast den adgangskode, du vil bruge.
    • Vælg plan - Vælg den plan for onlinelager, du vil bruge.
    Opret konto -modal
  6. Klik på Opret . Nu hvor konfigurationen er gennemført, kan det tage 30 minutter at aktivere din konto.