Konfigurer min ShipEngine -konto

ShipEngine er en integreret platform, der giver dig mulighed for at købe forsendelsesetiketter for at gennemføre ordrer modtaget via din Websites + Marketing -butik. Mens oplevelsen af at købe etiketter sker i GoDaddy, håndteres fakturering og underliggende teknologi af ShipEngine.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Commerce , og derefter vælge Rapporteringsmetoder under Rapporter og indstillinger .
  4. Vælg Fragtmærkater .
  5. Rul ned, og vælg derefter Konfigurer ShipEngine -konto .
  6. Følg anvisningerne for opsætning af ShipEngine -konto for at konfigurere et fragtfirma og tilføje penge til din ShipEngine -konto.
  7. Vælg Gå tilbage til GoDaddy .