Konfigurer min WAF (Web Application Firewall) og CDN

Hvis du har købt Deluxe- eller Express-plan for hjemmeside-sikkerhed, skal du muligvis udføre nogle få trin for at konfigurere WAF (Web Application Firewall) og CDN (Content Delivery Network). CDN (Content Delivery Network) starter automatisk, når WAF er aktiveret.

Bemærk: Hvis dine planer for domæne og hjemmeside-sikkerhed er på den samme GoDaddy-konto, tager det kun et par minutter at udføre. Når konfigurationen er udført, kan du ikke redigere DNS-fortegnelser til websitet, der er forbundet med WAF. Hvis du har behov for at redigere disse optegnelser, skal du kontakte kundesupport.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis du ikke allerede har konfigureret hjemmeside-sikkerhed, skal du gøre det nu. Ellers skal du klikke på Konfigurer under Næste trin.
    Konfigurer
  3. Klik på Aktivér.
    Aktivér
  4. Hvis dine planer for domæne og hjemmeside-sikkerhed er på den samme GoDaddy-konto, udføres konfigurationen på et par minutter. Hvis dit DNS hostes på en anden konto, skal du udføre et par yderligere trin.

Yderligere trin for DNS, der hostes et andet sted

1. Hvis dit website hostes på cPanel et andet sted, skal du klikke på Start automatisk aktivering af firewall. Udfyld dit brugernavn og adgangskode, så konfigurerer vi automatisk dit DNS for dig.
    Automatisk aktivering af cPanel-firewall
  2. Ellers skal du bruge linket under Interne domæner for at sikre, at dit website indlæses korrekt.
    Internt domæne
  3. Log ind på kontoen, hvor dit DNS bliver hostet, og konfigurer A-record, så den peger mod vores websites firewall.
  4. Når din A-record er opdateret, opdateres hjemmeside-sikkerhedsdashboardet og viser, at tjenesten er aktiveret. Det kan vare op til 24 timer, før dette er udført.
  5. Hvis du har en firewall på din hostingserver (f.eks. CSF eller ModSecurity), anbefaler vi, at du tilføjer vores IP-adresser på listen over tilladte (angivet nedenfor). Da alle forbindelser til din hostingserver går gennem vores firewall, vil det forhindre, at vi bliver blokeret utilsigtet, hvis vores IP-adresser kommer på en liste over tilladte.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22

Hvis du har købt en Ultimate-konto for hjemmeside-sikkerhed, aktiveres CDN automatisk, når ændringen af IP-adressen er udført

Næste trin

• Vi giver dig et gratis SSL-certifikat, som du kan bruge. Det kan tage et par timer, før det bliver oprettet, og det kræver, at dit domæne er aktivt med WAF først. Hvis du vil bruge et andet SSL-certifikat, skal du uploade din nøgle og dit certifikat.