Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer mine brugerkonti

Konfigurer din gruppe Calendar -konto, og inviter dine brugere til at aktivere deres konti.

Opret en Calendar

1. Log ind på din Workspace -e -mail . (Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på knappen Vis kalender øverst på siden.
  3. Klik på knappen "Opret".
  4. Indtast din e -mailadresse og adgangskode (du skal også bekræfte adgangskoden ).
  5. Klik på Opret . Vi sender et link til en e -mail for at aktivere kontoen Calendar til den indtastede e -mailadresse (det kan tage op til 24 timer, før du modtager e -mailen).
  6. Gentag processen for at oprette og dele yderligere kalendere med dine brugere.

Aktivér en Calendar -konto

1. Åbn e -mailen med titlen "Aktivering af kalenderkonto".
  2. Klik på Aktivér .
  3. Gennemgå Calendar -brugeraftalen, og klik på Accepter .
  4. Indtast dit fornavn og efternavn , din tidszone, og opret din adgangskode (du skal også bekræfte adgangskoden ).
  5. Klik på Accepter .

Næste trin

Vi anbefaler, at du bogmærker loginsiden til Kalender. Du kan også få adgang til din kalender via fanen Workspace Webmail -kalender .