SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer mit Administreret SSL -certifikat

Når du købt et Administreret SSL , skal du indsende en anmodning om det website, som vi ønsker, at vi beskytter.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Klik på SSL -certifikater og derefter på Konfigurer ved siden af den Administrerede SSL, du konfigurerer.
  3. Vælg det hostingprodukt, som indeholder din hjemmeside, i rullemenuen.
    • Hvis du har mere end et website, skal du vælge det domænenavn , som SSL -anmodningen skal sendes til.
    • Du kan vælge, at al webtrafik skal gå til www -versionen af dit website (valgfrit).
  4. Klik på Næste.
  5. Du er nødt til at acceptere Site -ændringer, SSL -abonnentaftalen og Certificate Services -aftalen og derefter klikke på Aktivér .

Det var det! Du modtager en e -mail, når dit Administreret SSL er installeret på dit website.