SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer mit Administreret SSL -certifikat

Når du købt et Administreret SSL , skal du indsende en anmodning om det website, som vi ønsker, at vi beskytter.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Klik på SSL -certifikater og derefter på Konfigurer ved siden af den Administrerede SSL, du konfigurerer.
  3. Vælg det hostingprodukt, som indeholder din hjemmeside, i rullemenuen.
    • Hvis du har mere end et website, skal du vælge det domænenavn , som SSL -anmodningen skal sendes til.
    • Du kan vælge, at al webtrafik skal gå til www -versionen af dit website (valgfrit).
  4. Klik på Næste.
  5. Du er nødt til at acceptere Site -ændringer, SSL -abonnentaftalen og Certificate Services -aftalen og derefter klikke på Aktivér .

Det var det! Du modtager en e -mail, når dit Administreret SSL er installeret på dit website.