SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer mit Administreret SSL -certifikat

Bemærk: Vi tilbyder en Administreret SSL-service, hvor vi installerer og administrerer SSL-certifikatet for dig, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.

Efter dig købe en Administreret SSL , indsend en anmodning om det website, du vil have os til at beskytte.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater og derefter Konfigurer ved siden af den Administrerede SSL, du konfigurerer.
  3. Det næste trin afhænger af, hvor dit website hostes, hos GoDaddy eller eksternt.
    • Hostet med GoDaddy
      1. Vælg Intern hosting .
      2. Fra trin 2: Vælg dit hostingprodukt til rullelisten for dette certifikat , og vælg det hostingprodukt, hvor det website, du vil sikre, er hostet.
      3. I trin 3: Vælg domænet til dette certifikat , vælg enten sitet på listen, eller vælg Eller indtast et domæne eller underdomæne , og indtast domænet eller underdomænet for det site, du vil beskytte. Når du enten har valgt eller indtastet dit websites domæne, skal du vælge Næste .
    • Hostet eksternt
      1. Vælg Ekstern hosting .
      2. I trin 2: Vælg domænet til dette certifikat , vælg enten domænet eller underdomænet på listen, eller vælg Eller indtast et domæne eller underdomæne , og indtast det domæne eller underdomæne, du vil beskytte. Når du enten har valgt eller indtastet dit domæne eller underdomæne, skal du vælge Næste .
      3. Indtast hosting -loginoplysningerne for dit site og vælg derefter Næste . Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan installere din SSL -certifikat for dig.
  4. Læs erklæringen om SSL -abonnentaftale, certifikattjenesteaftale og ændring af site. Hvis du accepterer dette, skal du markere afkrydsningsfelterne og derefter vælge Aktivér .

Du vil se dit domænes sikkerhedsstatus, og HTTPS viser Konfiguration i gang .

Domænes sikkerhedsstatus med indgået HTTPS -afsnit.

Du kan til enhver tid se status på din installation, hvis du vælger Detaljer for HTTPS . Vi giver dig besked via e -mail, når dit Administrerede SSL er installeret på din hjemmeside, eller hvis der er yderligere oplysninger, som vi har brug for for at fuldføre installationen.

SSL-opsætningstjeneste er en engangsopsætning. Det er ideelt til kunder med eksisterende SSL -certifikater, som har brug for hjælp til at installere og fjerne browseradvarsler, men som ikke ønsker eller har brug for løbende certificeringsadministration.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater og derefter Konfigurer ved siden af den SSL -opsætningstjeneste, du aktiverer.
  3. På den næste side, der vises, ved siden af overskriften, der angiver, hvor mange SSL -konfigurationsserviceplaner du har til rådighed, skal du vælge Opsætning .
  4. Vælg Intern hosting eller Ekstern hosting for at angive, om dit website er hostet hos GoDaddy eller hos en tredjepart-hostingtjeneste.
  5. Vælg den indstilling, der beskriver dit scenario:
    • Certifikatet er allerede installeret : Vælg denne indstilling, når dit SSL -certifikat er installeret til hosting, men du ser en SSL -fejl, en advarsel om blandet indhold, eller hvis sitet ikke omdirigerer til HTTPS.
    • Certifikatet er integreret i hosting : Vælg denne indstilling, hvis du bruger en Administreret WordPress -plan, eller hvis du bruger cPanel AutoSSL (Deluxe og højere).
    • Certifikatet vælges blandt kvalificerede SSL -produkter : Vælg denne indstilling, hvis du har et SSL -certifikat, der ikke er installeret til hosting, ikke er konfigureret, eller er på et domæne, og du ønsker at det skal gendannes til et andet.
  6. Under Vælg dit hostingprodukt skal du vælge det ønskede hostingprodukt og derefter vælge Næste .
  7. Indtast domænenavnet for certifikatet, og vælg derefter Næste .
  8. Accepter de termer, der vises, ved at markere de relevante afkrydsningsfelter, og vælg derefter Aktivér .
Bemærk : Ved at markere hvert tilgængeligt afkrydsningsfelt giver du GoDaddy mulighed for at foretage ændringer på dit website, anmode om dit SSL -certifikat og acceptere SSL -abonnentaftalen og Certificate Services -aftalen på dine vegne.

Når du vælger Aktivér , føjes en billet til billetkøen, så vi kan overvåge og gennemføre SSL -installationen for dig.