Konfigurer mit domænenavn

Det første skridt til at oprette en enestående tilstedeværelse online er at konfigurere dit domænenavn. Dette er dit brand, og hvordan folk finder dig online. Husk, at dette er kun relevant, hvis du ikke har aktiveret dit domæne endnu.

Find ud af mere om hvordan du kan bruge dit domænenavn med vores korte video nedenfor.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Klik på dit domænenavn på listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Klik på Brug mit domæne. Kan du ikke se knappen? Det betyder, at dine domæner allerede er aktiverede, men du kan stadig konfigurere et website eller en e-mailadresse.
  4. Vælg den mulighed, som passer bedst for dit website. Dine muligheder er måske anderledes, alt efter dine kontoindstillinger.

Få yderligere oplysninger