Konfigurer mit SSL-certifikat, så det virker sammen med WAF

Hvis du har en Express-, Deluxe- eller Ultimate-plan for hjemmeside-sikkerhed, sørger vi for HTTPS-support til dit website som en del af din WAF (Web Access Firewall). Du kan også anvende et brugertilpasset certifikat (EV, OV eller Wildcard) udover det, vi sørger for, med nogle få enkle trin.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på HTTPS/SSL.
    HTTPS/SSL
  3. Klik på Overfør certifikat.
    Overfør certifikat
  4. Giv en kopi af dine private nøgle- (.key) og certifikat- (.crt) filer.
    CSR and privat nøgle
  5. Klik på Gem

Det kan tage op til 10 minutter, efter at du har gemt dit certifikat, før SLL aktiveres på WAF.