Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurér moms

Konfigurer, hvordan du opkræver skattebetalinger efter land eller region for kundekøb. Moms skal normalt kun konfigureres én gang, medmindre du flytter eller har flere placeringer, hvorfra du vil sende.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Indstillinger og vælge Moms .
  4. Hvis du vil skifte fra standardindstillingen (Ingen moms), skal du klikke på Tilføj for at åbne vinduet Tilføj momsregel.
  5. Vælg et land/region .
  6. For at matche skatteindstillingen for en bestemt placering skal du under Stat/provins vælge Alle stater/provinser, som anvender en skattesats på land/regionniveau. Eller vælg en stat eller provins for at anvende en skattesats på det enkelte delstat/provins -niveau.
  7. Feltet Vis i kassen vil automatisk give kunderne en beskrivelse.
  8. Skat kategori muligheder findes også. Indtast en sats for placeringen. (Du kan indstille en anden sats for hver placering, du tilføjer.)
  9. Markér afkrydsningsfeltet ud for Mine produktpriser inkluderer allerede moms for individuelle afgiftssteder.
  10. Klik på Gem for at anvende stedets indstillinger og vende tilbage til siden Moms .
  11. Bemærk: Hvis du vil tilføje en yderligere momssats, såsom en for et land/region og en anden for en stat/provins, skal du gentage disse trin efter behov.