Konfigurér moms

Afhængig af hvor du er, og hvor dine kunder er, er du sandsynligvis nødt til at opkræve skat på dit salg og derefter rapportere og betale disse afgifter til din regering. Hvis du indstiller afgifter her, kan det gøre det lettere, når det er tid til at indgive og betale din skat.

Bemærk: GoDaddy registrerer eller betaler ikke din skat. Du bør altid kontakte en lokal skattemyndighed eller en skatteregnskab for at sikre, at din virksomhed er konfigureret korrekt, du opkræver dine kunders korrekte momssats og for at sikre, at du registrerer og betaler dine skatter korrekt.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard skal du vælge Commerce og under Generelt vælge Moms for dine fysiske og digitale produkter til din webshop.
    • For Premium -webshop: Gå til Indstillinger > i dit dashboard Skat .

Bemærk: Konfigurer skatter for online -aftaler separat. Vælg Indstillinger, og vælg Moms under Aftaler .

1. Vælg Tilføje .
  2. Vælg land/region og derefter stat/provins (inklusive alle stater/provinser), hvis det er relevant. Når først det er indstillet, kan du ikke redigere disse to felter, og du skal oprette en ny momsregel, hvis du skal ændre dem.
  3. Tilpas den beskrivelse, som kunder ser, når de tjekker ud i feltet Vis i kassen .
  4. Skat kategori muligheder er også, hver med deres eget tempo. Indstil en anden sats for hvert sted, du tilføjer, eller tilføj flere afgiftskategorier.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Mine produktpriser inkluderer allerede moms for at opkræve afgifter på varer, som folk ser dem i din butik i stedet for en ekstra pris ved kassen, og Opkræv gebyr ved forsendelse, hvis det kræves af dit område.
  6. Vælg Gem.
  7. Hvis du vil tilføje en yderligere momssats, såsom en for et land/region og en anden for en stat/provins, skal du gentage disse trin efter behov.

Selvom vi ikke er skatteeksperter, har vi nogle gode generelle skattetips i Lektion 10 om Tilføj en onlinebutik til din hjemmeside.