Konfigurer out-of-office automatisk svar i Outlook på internettet

Opret et automatisk svar automatisk, som fortæller folk, at du er væk, og som ikke vil besvare deres e-mails. Hver person, der sender dig en e -mailmeddelelse, modtager det automatiske svar. Tilføj oplysninger, som når du vender tilbage, eller når de kan forvente et svar fra dig.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Outlook på den venstre side.
  3. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger , og derefter Vis alle Outlook -indstillinger .
  4. På listen Mail skal du vælge Automatiske svar .
    Knappen Automatiske svar
  5. Vælg til / fra -knappen Slå automatiske svar til .
    Aktivering af automatiske svar
  6. Ved siden af Send kun svar i en tidsperiode skal du markere afkrydsningsfeltet og derefter angive et start- og sluttidspunkt.
    • Hvis en tidsperiode ikke er valgt, forbliver dit automatiske svar tændt, indtil du slår slået Automatiske svar fra til fra.
    Tidsperiode svar
  7. I tekstfeltet nederst i vinduet skal du indtaste en meddelelse, der skal sendes til besøgende, mens du er væk.
    • Du kan også bruge formateringsindstillingerne øverst i tekstfeltet til at ændre skrifttype og farve på teksten sammen med andre tilpasninger.
    Formateringsindstillinger
  8. Hvis du vil sende automatiske svar til besøgende uden for din organisation, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Send svar uden for din organisation
    Organisation Skift
  9. Vælg Gem nederst i vinduet. Dit automatiske svar er nu aktiveret og vil blive sendt til besøgende.