Konfigurer OWA på en iPhone eller iPad

OWA mobil-app'en giver den samme e-mail-, kalender- og kontaktfunktionalitet, som du får i Outlook web-app'en på browseren, men med yderligere funktioner, som kun er mulige gennem lokal integration af app'en med mobilenheder, inklusive:

• Påmindelser om møder, som åbnes, selv når app'en er lukket.
  • Taleaktiverede handlinger såsom planlægning af et møde eller udsendelse af e-mail.
  • Kontaktsynkronisering, således at OWA-kontakter genkendes af din iPhones nummerviser-funktion.

Du kan også indstille Office 365 gennem iOS's indbyggede Mail-app (flere oplysninger).

Sådan opsættes Office 365 i OWA på din iOS-enhed

1. Installer OWA til din iPhone eller iPad, og start den derefter.

Installation af OWA på din iOS-enhed kræver mindst en iPhone 4S/iPad 2, som mindst kører iOS 6.

2. Hvis dette er første gang du bruger OWA, skal du klikke på Fortsæt.
  3. Indtast følgende oplysninger:
    • E-mailadresse – Din e-mailadresse.
    • Adgangskode – Din adgangskode.
  4. Klik på Log ind.

Det var det! OWA vil automatisk konfigurere indstillingerne til din konto og give et kort selvstudie med detaljer i, hvordan du bruger de ekstra funktioner. Nu er du klar til at mestre digital kommunikation.

Hvis dine Autodiscover-indstillinger ikke fungerer, kan du konfigurere kontoen manuelt ved brug af afsnittet Avancerede indstillinger (i stedet for Autodiscover)denne side.