GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer RSS til E-mail-tilføjelsesprogram

RSS til e-mail-tilføjelsesprogrammet trækker indhold fra dit RSS-feed og sætter det i en e-mail for at sende det ud på din tidsplan. RSS-tilføjelsesprogrammet er tilgængeligt for både Up & Running- og Pro- konti.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Tilføjelsesprogrammer øverst på skærmen.
  3. Vælg Tilføj flere .
  4. Rul ned til RSS til e -mail , og klik på Til .
  5. Klik påKlik på setup -tandhjulet (opsætningstrinet).
  6. Klik på knappen Tilføj et feed .
  7. Indtast din feed -URL, og klik på Importér feed nu .

Bemærk: Hvis din feed -URL er forskellig fra din blog -URL, skal du finde den på dit website eller i RSS -indstillinger. Ofte er det din blog -URL efterfulgt af /feed .