Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer WordPress for første gang

Når du logger på WordPress for første gang i cPanel -hosting , eller når du føjer et site til din Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer Administreret WordPress -konto, kan du se disse muligheder:

WordPress-hurtigstartguide
  • Klik på Start guiden for at bruge vores hurtigstartguide til at opbygge dit site. Vi stiller et par spørgsmål, indsamler nogle oplysninger om dig og din virksomhed og installerer et par plugins, herunder Sideopbygning . Og du kan vælge imellem 10 professionelt designede WordPress -temaer. Bagefter kan du springe direkte ind i at redigere dit site fra WordPress -dashboardet.
  • Klik på Nej tak for at konfigurere WordPress -sitet alene uden at bruge Quick Start -guiden og uden automatisk at modtage yderligere plugins som f.eks. Sideopbygning. Efter en bekræftelsesmeddelelse går du til WordPress -dashboardet for sitet.