Konfigurer WP Premium -support

Du skal konfigurere WP Premium -support, før du anmoder om en tjeneste til dit WordPress -site.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Konfigurer, når du har fundet dit WP Premium -supportabonnement.
  3. Klik på Aktivér for at føje de anførte sites til dit abonnement, eller Tilføj Add site for at tilføje yderligere WordPress -sites.

Bemærk: Websteder, der hostes på Administreret WordPress i den samme konto, føjes automatisk til dit WP Premium -supportabonnement.

Tilføj site -adgang

4. Fra rullemenuen tilføj et site fra skal du vælge Min konto , tredjepartshosting eller Klienter .
    • Med indstillingen Min konto kan du vælge blandt hostingplanerne på din konto ved at vælge en fra rullelisten Vælg hostingprodukt.
    • Indstillingen for tredjeparts hosting er til alle andre sites, der hostes uden for din kundekonto.
    • Hvis du er medlem af Pro Clients , vises dine kunder i rullemenuen for at vælge et af deres hostingprodukter.
  5. Sørg for, at din websteds -URL er nøjagtig (coolexample.com).
  6. Udfyld felterne under hvert tilbageværende afsnit:
  7. WordPress

1. Jeg har et brugerdefineret login til mit afkrydsningsfelt til WP Admin-login: Markér dette felt og udfyld feltet WP Adminsti, hvis du har en brugerdefineret loginsti (coolexample.com/custom-login).
    2. WP-administrator fuld sti : Dette felt udfyldes automatisk fra sitets URL.
    3. Brugernavn : dit WordPress admin -brugernavn.
    4. Adgangskode : din WordPress -administratoradgangskode.

FTP

1. Host-adresse (coolexample.com eller dit websted IP-adresse).

Bemærk: Hvis dit site bruger en firewall eller CDN, skal du muligvis indtaste hosting -IP -adressen i stedet for domænet.

2. Brugernavn : dit FTP -brugernavn.
    3. Adgangskode : din FTP -adgangskode.
    4. Protokol .
    5. Port .

Bemærk: Du skal kun ændre indstillingerne Protokol og Port, hvis din vært eller server ikke bruger standard FTP -indstillinger.

8. Klik på knappen Aktivér.

Dit WP Premium -supportabonnement er nu klar til brug!

Bemærk: Hvis du modtog en fejlmeddelelse, skal du muligvis finde dine FTP -indstillinger eller nulstille din WordPress -adgangskode .

Næste trin

Flere oplysninger: