VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Konfigurerer din server

Du har allerede købt en server — nu skal du konfigurere den, hvilket inkluderer det rent administrative, såsom dit brugernavn og din adgangskode.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet for den server, som du vil bruge, klikker du på Konfigurer.
  5. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    Felt Før følgende...
    Servernavn Indtast et navn til din server.
    Brugernavn Indtast et brugernavn, som du bruger, når du logger ind på din server.
    Adgangskode og
    Bekræft adgangskode
    Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.
    Datacenterregion [Kommer snart] Vælg den lokalitet, hvor du vil oprette din server.
    Billede Vælg det operativsystem, som du vil bruge.
    Kontrolpanel Vælg det kontrolpanel, som du vil bruge.1
    Importér dine websites Vælg de cPanel-delte hostingskonti, som du ønsker at importere (flere oplysninger).

1 Ikke alle kontrolpaneler er tilgængelige på alle billeder/operativsystemer. Du kan f.eks. ikke vælge cPanel, hvis du ønsker at bruge Fedora på din VPS. Hvis du vil bruge kontrolpanelet, skal du vælge et kompatibelt billed/operativsystem.